Η Εταιρεία

Η PLANECO ιδρύθηκε το 2002 και έχει έδρα της τη Θεσσαλονίκη. Η PLANECO εξειδικεύτηκε και διακρίθηκε σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγιεινής και Ασφάλειας και γενικά θέματα περιβάλλοντος. Από την περίοδο της σήμανσης των προϊόντων με CE, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη σωστή και πλήρη ενημέρωση των εμπλεκομένων. Ιδιαίτερα στον τομέα των δομικών προϊόντων (π.χ. πόρτες, παράθυρα, ρολά, γκαραζόπορτες, πυράντοχα, διπλή υάλωση κ.α.) η εμπειρία είναι λόγω της άμεσης εμπλοκής με το παγκοσμίας φήμης ινστιτούτου ift Rosenheim τεράστια. Είναι στελεχωμένη από έμπειρους και φιλόδοξους συμβούλους επιχειρήσεων με εξειδικευμένη, κατά τομέα δραστηριοποίησης, επιστημονική κατάρτιση και γνώση, ενώ παράλληλα, διαθέτει και ένα μεγάλο δίκτυο επιστημονικών και έμπειρων Συνεργατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Η PLANECO, λοιπόν, αποτελεί την αξιόπιστη και εγγυημένη λύση για κάθε επιχείρηση αναφορικά με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την υποστήριξη όλων των σύγχρονων μορφών οργάνωσης και διοίκησης, οι οποίες απαιτούν υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η ικανοποίηση των Πελατών μας μάς επιβεβαιώνουν.

Με μεγάλη μας χαρά αναλαμβάνουμε νέες προκλήσεις και τις διεκπεραιώνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η πολιτική μας στηρίζεται στην αειφόρο και συνεχλη βελτίωση. Τα εγκατεστημένα μέτρα στις επιχειρήσεις βρίσκονται πάντα σε αξιολόγηση της καθημερινής πράξης. Για την ποιότητα μας.


Εκπρόσωπος του ift Rosenheim Hellas

Copyright © 2020 PLANECO Μον. ΕΠΕ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.